top of page

Mulder Montage BV

Een complete dienstverlening voor fabrikanten en exploitanten van roltrappen en rolpaden.

Geschiedenis

 

Oorspronkelijk is Mulder Montage een transportbedrijf, opgericht door de heer Mulder in1971, toen nog genaamd Mulder Transport. Het transportbedrijf vervoerde roltrappen, hellingbanen en looppaden in opdracht van roltrapfabrikanten. Destijds was het gebruikelijk dat roltrapfabrikanten niet alleen fabriceerde, maar ook hun producten monteerden.

Mulder Transport bleek in staat te zijn het transport en ook de montages sneller en goedkoper te kunnen uitvoeren dan de roltrapfabrikanten zelf. Dit leidde tot de eerste montage-opdracht in 1973, de bouw van de metro in Rotterdam. Zo ontstond Mulder Montage en werd er vanaf dat moment veel ervaring opgedaan in het monteren en demonteren van roltrappen.

 

 

Ervaring

 

Afgelopen 15 jaar zijn er meer dan 200 metro-, station- en vliegveldprojecten gerealiseerd en is Mulder Montage betrokken geweest bij diverse prestigieuze projecten binnen en buiten Europa.

Bijvoorbeeld bij Atomium in Brussel, België, WestfieldShopping Centre in Stratford, Engeland, Museum het Louvre in Parijs, Frankrijk en het vliegveld Ben Goerion in Tel Aviv, Israël.

 

 

Complete dienstverlening

 

Mulder Montage biedt complete dienstverlening voor fabrikanten en exploitanten van roltrappen en rolpaden. Van het monteren, demonteren, afmonteren en in bedrijf stellen van de installatie tot en met transport, tijdelijke opslag en onderhoud.

Naast de uitgebreide dienstverlening is Mulder Montage gespecialiseerd in het ontwikkelen van innovatieve producten voor roltrappen en rolpaden. De afdeling Engineering combineert in de praktijk opgedane kennis en ervaring met de nieuwste techniek en ontwikkelt producten die de kwaliteit, veiligheid en levensduur van de installaties bevorderen.

bottom of page