top of page

Mulder Montage heeft een jarenlange ervaring op het gebied van het opbouwen van roltrappen en rolpaden. Dit komt onder andere door de nauwe samenwerking met toonaangevende leveranciers van roltrappen en rolpaden binnen Europa. Ons gekwalificeerde personeel beschikt over een ruime hoeveelheid kennis en ervaring op het gebied van opbouwwerkzaamheden van diverse fabricaten.

 

 

Afdeling productie:

 

De afdeling productie van Mulder Montage is verantwoordelijk voor onder andere de opbouw, het maatwerk en het geven van advies aan onze klanten betreffende roltrappen en rolpaden. Verder kenmerkt deze afdeling zich door de projectmatige aanpak. Naast deze projectmatige aanpak is overleg met en advies aan onze klanten een belangrijk aspect. Tevens proberen wij via innovatie de investering voor onze klanten betreffende de opbouw en alle bijkomende aspecten zo klein mogelijk te houden.

 

Advies en maatwerk:

 

Naast deze standaard opbouw van roltrappen en rolpaden heeft Mulder Montage zich ook ontwikkeld op het gebied van maatwerk en advies. Voorbeelden hiervan zijn:

  • het uitgebreid testen en inspecteren van roltrappen en rolpaden voordat deze gemonteerd worden

  • het op maat maken van onder- en zijbeplating

  • het monteren van sprinkler leidingen 

 

Dit alles gebeurt in onze eigen productiehal.

Opbouwen van installaties

bottom of page